54 Celsius PyroPet HOPPA (Bunny)sveča White

54 Celsius PyroPet HOPPA (Bunny) sveča White
54 Celsius PyroPet HOPPA (Bunny) sveča White
Brezplačna dostava
17 cm
28,00

Koda: 54C00188 | 2 kos na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite popust 20 % na Summer Black Friday ob nakupu izbranih blagovnih znamk! V košarici samo vnesite kodo notino. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 15. 7. 2020

Opis parfuma 54 Celsius PyroPet HOPPA (Bunny)
Sestava

Hip, hop, hura! Svečka PyroPet HOPPA blagovne znamke 54 v barvi breskve na prvi pogled spominja na napihnjenega zajca, v notranjosti pa skriva noro presenečenje! Pri gorenju se iz njega počasi prikaže kovinsko okostje. Kar je lahko na prvi pogled sicer malce morbidno, hkrati pa je tudi izjemno zabavno in izvirno ter dodatek za prostor brez primerjave.

Hoppa je pogosto ime za zajčka kot hišnega ljubljenčka in v islandščini pomeni skok. Ko majhen zajček Hoppa razkrije svoj pravi jaz, boste od presenečenja poskočili tudi vi. S svečko lahko prestrašite sebe ali pa jo podarite komu drugemu – samo od vas je odvisno, ali boste obdarjencu vnaprej zaupali, kaj ga čaka.

Lastnosti:

  • ko ga prižgete, simpatičen zajček razkrije svoj divji obraz
  • razveselili se ga bodo ljubitelji izvirnih dizajnerskih kosov, zajčkov in živalic nasploh
  • svečka z enkratno zamislijo je lahko izvirno darilo
  • minimalističen in nevsakdanji dizajn poživi vsak prostor

Material:

  • parafin, bombažni stenj in aluminijasto okostje

Kako uporabljati:
Vsaka svečka PyroPet gori in se stopi na edinstven način, ki se zelo razlikuje od drugih svečk. Med gorenjem lahko svečka proizvede večjo količino tekočega voska, zato priporočamo, da jo postavite na trdno površino z minimalnim premerom 25 cm. Med gorenjem ali po njem se ne dotikajte ogrodja svečke, ker je zelo vroče. Če je stenj daljši od 0,5 cm, ga skrajšajte. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov.

Sestava

Vrsta stenja
bombažen
Število stenjev
1
Vrsta voska
drugi

Recenzija 54 Celsius PyroPet HOPPA (Bunny)