A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H

krepilna krema za zelo občutljivo suho in atopično kožo

A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H krepilna krema za zelo občutljivo suho in atopično kožo
A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H krepilna krema za zelo občutljivo suho in atopično kožo
A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H krepilna krema za zelo občutljivo suho in atopično kožo
100 ml
20,90

Koda: ADE0964 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 23. 1. 2019
A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H
100 ml | 20,90

Opis kozmetike A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H

Krema za telo A-Derma Epitheliale A.H. Epitheliale A.H neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Lastnosti:

  • obnavlja kožo
  • globinsko vlaži kožo
  • pomirja kožo in jo osvežuje

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.

Lastnosti

Tip kože
atopijska, občutljiva, suha

O blagovni znamki A-Derma

Kozmetika A-Derma | Pozitivne učinke ovsene kopeli so poznali že naši predniki. Že več kot 30 let v laboratorijih francoske blagovne znamke A-Derma potekajo raziskave o sestavinah in učinkih ovsa. Za blagovno znamko A-Derma so strokovnjaki izbirali med več kot 80 sortami belega ovsa Rhealba®. V primerjalnih raziskavah se je oves Rhealba® izkazal za najbolj primernega za potrebe občutljive in razdražene kože, predvsem zaradi svojih očitnih pomirjajočih, regeneracijskih, hranljivih, vlažilnih in antioksidacijskih učinkov. Pod zelo strogimi pogoji ga pridelujejo v jugozahodni Franciji. Kmetje, ki blagovni znamki A-Derma dobavljajo oves, ne smejo uporabljati umetnih gnojil, pesticidov ali fungicidov. Prav tako ne uporabljajo gensko spremenjenih semen.
Trajnostni razvoj in ekološki pristop sta za blagovno znamko A-Derma zelo pomembna, pri predelavi se v kar se da veliki meri reciklira ves organski material. Namen raziskave je na trg lansirati izdelke, ki lahko ponudijo kar najvarnejšo naravno nego za občutljivo in nežno kožo. V potrditev učinkovitosti je bilo opravljenih veliko kliničnih raziskav, pri katerih sta zagotovljeni optimalna varnost in kakovost. Brez pretiravanja lahko rečemo, da so v izdelkih združene strokovne raziskave z močjo in modrostjo narave.
Dolgoročno sodelovanje blagovne znamke s strokovnjaki iz vrst dermatologov je tako prineslo zmanjšano porabo lokalnih kortikosteroidov, kar pozitivno ocenjujejo tako bolniki kot zdravniki. Za bolnike z atopijskim dermatitisom ali s pretirano suho kožo je najbolj primerna linija izdelkov Exomega. Za najboljši učinek je optimalno kombinirati izdelke za higieno in nego. Stranke z občutljivo kožo, ki iščejo primerno naravno nego, lahko izbirajo izdelke iz linij Sensifluid in Sensiphase. Za regeneracijo in celjenje razpok, svežih brazgotin itd. se uporabljajo izdelki iz linije Epitheliale. Blagovna znamka A-derma spada v portfelj francoske družbe Pierre Fabre.