A-Derma Primalba Baby zaščitna krema za otroke z vlažilnim učinkom

2×
A-Derma Primalba Baby zaščitna krema za otroke z vlažilnim učinkom
A-Derma Primalba Baby zaščitna krema za otroke z vlažilnim učinkom
14,90
za obraz in telo 200 ml
Koda: ADE1597 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis A-Derma Primalba Baby
Lastnosti

Izdelek A-Derma Primalba Baby učinkovito neguje občutljivo otroško kožo.

Lastnosti:

  • vlaži in mehča otroško kožo
  • preprečuje suho kožo
  • kožo in lase mehča ter jih naredi voljne
  • pomirja draženje in rdečico

Navodilo za uporabo:
Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Primeren za vsakodnevno uporabo.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva
Tip kože
občutljiva
Učinek
Vlaženje, zaščita proti zunanjim vplivom
Kdaj uporabljati
za dan in noč

O blagovni znamki A-Derma

Kozmetika A-Derma | Pozitivne učinke ovsene kopeli so poznali že naši predniki. Že več kot 30 let v laboratorijih francoske blagovne znamke A-Derma potekajo raziskave o sestavinah in učinkih ovsa. Za blagovno znamko A-Derma so strokovnjaki izbirali med več kot 80 sortami belega ovsa Rhealba®. V primerjalnih raziskavah se je oves Rhealba® izkazal za najbolj primernega za potrebe občutljive in razdražene kože, predvsem zaradi svojih očitnih pomirjajočih, regeneracijskih, hranljivih, vlažilnih in antioksidacijskih učinkov. Pod zelo strogimi pogoji ga pridelujejo v jugozahodni Franciji. Kmetje, ki blagovni znamki A-Derma dobavljajo oves, ne smejo uporabljati umetnih gnojil, pesticidov ali fungicidov. Prav tako ne uporabljajo gensko spremenjenih semen.
Trajnostni razvoj in ekološki pristop sta za blagovno znamko A-Derma zelo pomembna, pri predelavi se v kar se da veliki meri reciklira ves organski material. Namen raziskave je na trg lansirati izdelke, ki lahko ponudijo kar najvarnejšo naravno nego za občutljivo in nežno kožo. V potrditev učinkovitosti je bilo opravljenih veliko kliničnih raziskav, pri katerih sta zagotovljeni optimalna varnost in kakovost. Brez pretiravanja lahko rečemo, da so v izdelkih združene strokovne raziskave z močjo in modrostjo narave.
Dolgoročno sodelovanje blagovne znamke s strokovnjaki iz vrst dermatologov je tako prineslo zmanjšano porabo lokalnih kortikosteroidov, kar pozitivno ocenjujejo tako bolniki kot zdravniki. Za bolnike z atopijskim dermatitisom ali s pretirano suho kožo je najbolj primerna linija izdelkov Exomega. Za najboljši učinek je optimalno kombinirati izdelke za higieno in nego. Stranke z občutljivo kožo, ki iščejo primerno naravno nego, lahko izbirajo izdelke iz linij Sensifluid in Sensiphase. Za regeneracijo in celjenje razpok, svežih brazgotin itd. se uporabljajo izdelki iz linije Epitheliale. Blagovna znamka A-derma spada v portfelj francoske družbe Pierre Fabre.

Recenzija A-Derma Primalba Baby2