Abercrombie & Fitch First Instinct Extremeparfumska voda za moške

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme parfumska voda za moške
Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme parfumska voda za moške
100 ml
52,30

Koda: ABE01424 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 31. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme
Sestava

Moška parfumska voda Abercrombie & Fitch First Instict Extreme prinaša nova doživetja, vznemirjenje in pustolovščino in bo postala vaš nepogrešljiv družabnik v vsaki situaciji.

  • lesna in orientalska dišava
  • za samozavestne pustolovce
  • primerna za dnevne in večerne priložnosti

Sestava dišave
Dišava Abercrombie & Fitch First Instict Extreme se odpira s trpkimi toni gina s tonikom v kombinaciji s sladkokislo aromo afriške bučke. Svežina se po zaslugi citrusov prenaša tudi v srčne note parfumske vode, kjer jo dopolnjujejo nežni lističi vijolice, začinjeni s sečuanskim poprom. Ta sestavi daje ščepec vznemirjenja in ostrine, ki pa se hitro razblini in zmehča po zaslugi akorda ambre, zapeljivega mošusa in gladkega semiša.

Sestava

Zgornje note
Gin & Tonic, afriška bučka
Srčne note
vijoličen list, citrusi, sečuanski poper
Bazne note
jantar, mošus, semiš
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Abercrombie & Fitch

Parfumi Abercrombie & Fitch | Abercrombie & Fitch je blagovna znamka, ki ima zelo dolgo zgodovino. Proizvajalec vseh vrst mode je bil ustanovljen že leta 1982 in seže med res stabilna podjetja. Čeprav je osredotočen predvsem na oblačila za mlade, ki imajo radi sproščen športen slog, ponuja danes še veliko več.
Parfumi Abercrombie & Fitch niso tako znani kot druge blagovne znamke, ampak lahko presenetijo s svojo sestavo, ki je namenjena predvsem mladim.
Vonji Abercrombie & Fitch so specifični v tem, da ne morejo pokazati svoj značaj takoj po uporabi. Vonj je treba pustiti razvijati, ker šele kasneje nudi edinstven čar. 

Recenzija Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme