Abercrombie & Fitch 8parfumska voda za ženske

Abercrombie & Fitch 8 parfumska voda za ženske 50 ml
Abercrombie & Fitch 8 parfumska voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: ABE0002 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Abercrombie & Fitch 8
Sestava

Abercrombie & Fitch No. 8 je lep cvetno sadni vonj, ki vas hladno osveži, ampak tudi toplo pogladi. Postane vaš partner, ki vam bo delal veselje.

Dišava se odpre s slastno aromo sadja. Predvsem so značilne note grenivke in mandarine, ki se popolnoma spominjajo na poletne dni. Še posebej privlačna dišava lilije je impresivna z nežnimi notami frezije in vijolične. Tudi središče je obogateno s sočno melono. Končni efekt doda vanilija, mošus in jantar.

Parfum No. 8 je klasična ženska dišava. Vonj je vesel in prijeten, zaradi sadnih sestavin. Mehkobo in gladkost dodaja žametna vanilija. Dišava je zelo energična in osvežujoča, ampak daje vtis ženskosti. Deluje zelo naravno, ampak tudi obsega navdih izzivalnosti.

Vonj. No. 8 bo všeč vsem ženskim, ki si želijo poudariti svoj ​​slog, ki je značilno ženski. Takšne ženske so občutljive in krhke, vendar energične. Želijo biti sproščene, vendar subtilno provokativne.
Parfum lahko nosite podnevi ali ponoči. Popolnoma vzbudi prijeten občutek ugodja v službi ali pri nakupovanju. No. 8 ne razočara niti na zabavi niti na romantični večerji.

Sestava

Zgornje note
mandarina
Srčne note
frezija, vijolica, amarilis, lilija, lubenica
Bazne note
vanilija, jantar, vetiver, mošus
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Abercrombie & Fitch

Parfumi Abercrombie & Fitch | Abercrombie & Fitch je blagovna znamka, ki ima zelo dolgo zgodovino. Proizvajalec vseh vrst mode je bil ustanovljen že leta 1982 in seže med res stabilna podjetja. Čeprav je osredotočen predvsem na oblačila za mlade, ki imajo radi sproščen športen slog, ponuja danes še veliko več.
Parfumi Abercrombie & Fitch niso tako znani kot druge blagovne znamke, ampak lahko presenetijo s svojo sestavo, ki je namenjena predvsem mladim.
Vonji Abercrombie & Fitch so specifični v tem, da ne morejo pokazati svoj značaj takoj po uporabi. Vonj je treba pustiti razvijati, ker šele kasneje nudi edinstven čar. 

Recenzija Abercrombie & Fitch 8