Académie Scientifique de BeautéYouth Repair nega za volumen ustnic

Académie Scientifique de Beauté Youth Repair nega za volumen ustnic
Académie Scientifique de Beauté Youth Repair nega za volumen ustnic
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
60,30

Prihranite 9%
15 ml
54,27

Na zalogi | Koda: ACD03119
1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Balzam za ustnice Académie Scientifique de Beauté Youth Repair je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih.

Lastnosti:

  • daje učinek polnejših ustnic
  • globinsko vlaži in intenzivno hrani
  • ustnice pušča mehke in gladke

Navodilo za uporabo:
Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.

Lastnosti

Zaščita pred soncem
brez SPF
Učinek
povečevalen , vlažilna

Znanstveno akademsko hišo za lepoto je ustanovil Dr. Alexandr Lamotte pred več kot sto leti. Od tega časa blagovna znamka Academie neguje lepoto žensk ne le v Franciji, temveč tudi po vsem svetu. Nežna francoska kozmetika izkorišča dolgoletne izkušnje, ki jih dopolnjuje z novimi tehnologijami. Kozmetična blagovna znamka Academie vključuje kozmetiko za nego in čiščenje kože, pripravke za regeneracijo in tudi popolno ličenje. Kožo žensk pušča vedno zdravo, lepo in mladostno.

Popolna ponudba francoske kozmetike od blagovne znamke Academie vključuje tudi kozmetiko za sončenje in pripravke za nego kože po sončenju, ki jo pomirijo in temeljito negujejo. V ponudbi boste našli kozmetične sete, ki vsebujejo pripravke za kompletno nego kože, ki preprečujejo njeno prezgodnje staranje. Bogato sestavo pripravkov in njihovo visoko učinkovitost občudujejo ženske po vsem svetu in njihova koža je po redni uporabi te luksuzne kozmetike nežna, zdrava in privlačna. Razvajajte svojo kožo s francosko kozmetiko in bodite lepi vsak dan!