Academie All Skin Typesgel za odstranjevanje ličil za oči za vse tipe kože

Academie All Skin Types gel za odstranjevanje ličil za oči za vse tipe kože
Academie All Skin Types gel za odstranjevanje ličil za oči za vse tipe kože
Novost
200 ml
26,00

Koda: ACD03004 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 8. 4. 2020

Opis izdelka Academie All Skin Types
Lastnosti

Pripravek za odstranjevanje ličil Academie All Skin Types bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči.

Lastnosti:

  • temeljito odstrani vse vrste ličil za oči
  • na koži ne pušča mastnih sledi
  • ima pomirjajoče učinke

Navodilo za uporabo:
Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Academie

Znanstveno akademsko hišo za lepoto je ustanovil Dr. Alexandr Lamotte pred več kot sto leti. Od tega časa blagovna znamka Academie neguje lepoto žensk ne le v Franciji, temveč tudi po vsem svetu. Nežna francoska kozmetika izkorišča dolgoletne izkušnje, ki jih dopolnjuje z novimi tehnologijami. Kozmetična blagovna znamka Academie vključuje kozmetiko za nego in čiščenje kože, pripravke za regeneracijo in tudi popolno ličenje. Kožo žensk pušča vedno zdravo, lepo in mladostno.

Popolna ponudba francoske kozmetike od blagovne znamke Academie vključuje tudi kozmetiko za sončenje in pripravke za nego kože po sončenju, ki jo pomirijo in temeljito negujejo. V ponudbi boste našli kozmetične sete, ki vsebujejo pripravke za kompletno nego kože, ki preprečujejo njeno prezgodnje staranje. Bogato sestavo pripravkov in njihovo visoko učinkovitost občudujejo ženske po vsem svetu in njihova koža je po redni uporabi te luksuzne kozmetike nežna, zdrava in privlačna. Razvajajte svojo kožo s francosko kozmetiko in bodite lepi vsak dan!

Recenzija Academie All Skin Types

tracking pixel