Academie Bronz' Express

losjon za toniranje za obraz in telo

Academie Bronz' Express losjon za toniranje za obraz in telo
Academie Bronz' Express losjon za toniranje za obraz in telo
100 ml
24,00

Koda: ACD2576 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Academie Bronz' Express
100 ml | 24,00

Opis izdelka Academie Bronz' Express

Samoporjavitveni pripravek za telo Academie Bronz' Express je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.

Lastnosti:

  • koži daje zdrav videz s poljubom sonca
  • lahko se uporablja za obraz in telo
  • podpira naraven in zdrav videz kože

Navodilo za uporabo:
Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Lastnosti

Konsistenca
emulzija
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Academie

Znanstveno akademsko hišo za lepoto je ustanovil Dr. Alexandr Lamotte pred več kot sto leti. Od tega časa blagovna znamka Academie neguje lepoto žensk ne le v Franciji, temveč tudi po vsem svetu. Nežna francoska kozmetika izkorišča dolgoletne izkušnje, ki jih dopolnjuje z novimi tehnologijami. Kozmetična blagovna znamka Academie vključuje kozmetiko za nego in čiščenje kože, pripravke za regeneracijo in tudi popolno ličenje. Kožo žensk pušča vedno zdravo, lepo in mladostno.

Popolna ponudba francoske kozmetike od blagovne znamke Academie vključuje tudi kozmetiko za sončenje in pripravke za nego kože po sončenju, ki jo pomirijo in temeljito negujejo. V ponudbi boste našli kozmetične sete, ki vsebujejo pripravke za kompletno nego kože, ki preprečujejo njeno prezgodnje staranje. Bogato sestavo pripravkov in njihovo visoko učinkovitost občudujejo ženske po vsem svetu in njihova koža je po redni uporabi te luksuzne kozmetike nežna, zdrava in privlačna. Razvajajte svojo kožo s francosko kozmetiko in bodite lepi vsak dan!