Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express samoporjavitvena voda za obraz in telo

Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express samoporjavitvena voda za obraz in telo
Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express samoporjavitvena voda za obraz in telo
Brezplačna dostava
100 ml
29,00

Koda: ACD02739 | Na zalogi
1
DPD
sreda 28. 4. 2021

Opis Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express
Lastnosti

Samoporjavitveni pripravek za telo Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.

Lastnosti:

  • podpira naraven in zdrav videz kože
  • koži nudi naravno zlatorjavo barvo
  • lahko se uporablja za obraz in telo
  • vlaži in nahrani

Navodilo za uporabo:
Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Uporabite lahko dodatno rokavico. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Académie Scientifique de Beauté

Znanstveno akademsko hišo za lepoto je ustanovil Dr. Alexandr Lamotte pred več kot sto leti. Od tega časa blagovna znamka Academie neguje lepoto žensk ne le v Franciji, temveč tudi po vsem svetu. Nežna francoska kozmetika izkorišča dolgoletne izkušnje, ki jih dopolnjuje z novimi tehnologijami. Kozmetična blagovna znamka Academie vključuje kozmetiko za nego in čiščenje kože, pripravke za regeneracijo in tudi popolno ličenje. Kožo žensk pušča vedno zdravo, lepo in mladostno.

Popolna ponudba francoske kozmetike od blagovne znamke Academie vključuje tudi kozmetiko za sončenje in pripravke za nego kože po sončenju, ki jo pomirijo in temeljito negujejo. V ponudbi boste našli kozmetične sete, ki vsebujejo pripravke za kompletno nego kože, ki preprečujejo njeno prezgodnje staranje. Bogato sestavo pripravkov in njihovo visoko učinkovitost občudujejo ženske po vsem svetu in njihova koža je po redni uporabi te luksuzne kozmetike nežna, zdrava in privlačna. Razvajajte svojo kožo s francosko kozmetiko in bodite lepi vsak dan!

Recenzija Académie Scientifique de Beauté Bronz' Express