Acqua dell' Elba Note di Natalearoma difuzor s polnilom

Acqua dell' Elba Note di Natale aroma difuzor s polnilom
Acqua dell' Elba Note di Natale aroma difuzor s polnilom
200 ml

Koda: ACE0172 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Vse izdelke kategorije Parfumi za dom kupite za 15 % ceneje. V košarici vnesite kodo si15home.
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Acqua dell' Elba Note di Natale
Sestava

Aroma difuzor Acqua dell' Elba Note di Natale prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • začinjena aroma
  • topla dišava
  • božična aroma

Navodilo za uporabo:
Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.

Sestava

Sestava
pomaranča, med, cimet, jasmin, lesne note, mandarina, oreh
Vrsta dišave za dom
začimbna, sadna

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Note di Natale