Acqua dell' Elba Arcipelago Men

parfumska voda za moške 100 ml

Acqua dell' Elba Arcipelago Men parfumska voda za moške 100 ml
Acqua dell' Elba Arcipelago Men parfumska voda za moške 100 ml
100 ml
94,90

Koda: ACE0148 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Acqua dell' Elba Arcipelago Men
100 ml | 94,90

Opis parfuma Acqua dell' Elba Arcipelago Men

Parfumska voda Acqua dell' Elba Arcipelago Men je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva.

  • začinjena dišava
  • cvetlično-lesna dišava
  • za sodobnega pustolovca
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
poper, rožmarin, žajbelj
Srčne note
jasmin, šmarnica
Bazne note
cedra, cipresa, lesne note
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Arcipelago Men

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!