Acqua dell' Elba Arcipelago Womendarilni set II. za ženske

Acqua dell' Elba Arcipelago Women darilni set II. za ženske
Acqua dell' Elba Arcipelago Women darilni set II. za ženske
darilni set II. za ženske

Koda: ACE0100 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

parfumska voda za ženske 50 ml + krema za telo za ženske 50 ml

Darilo za vas
V košarici vnesite kodo niche15 in dobite popust 15 % na ceno vašega priljubljenega niche parfuma.

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Arcipelago Women