Acqua dell' Elba Arcipelago Womenkrema za telo za ženske

Acqua dell' Elba Arcipelago Women krema za telo za ženske
Acqua dell' Elba Arcipelago Women krema za telo za ženske
Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.
Poškodovana embalaža
Koda: ACE00264 | 1 kos na zalogi

Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.

1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Acqua dell' Elba Arcipelago Women
Sestava

Odišavljena krema za telo Acqua dell' Elba Arcipelago Women bo postala sestavni del vaše vsakodnevne nege kože. Odlično vlaži, nahrani in odišavi z nenadomestljivo dišavo parfuma iz iste linije.

Sestava

Konsistenca
krema

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Arcipelago Women