Acqua dell' Elba Blu Men

gel za prhanje za moške 200 ml

Acqua dell' Elba Blu Men gel za prhanje za moške 200 ml
Acqua dell' Elba Blu Men gel za prhanje za moške 200 ml
gel za prhanje za moške 200 ml
27,50

Koda: ACE0041 | 5 kos na zalogi
1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Acqua dell' Elba Blu Men
gel za prhanje za moške 200 ml | 27,50

Opis parfuma Acqua dell' Elba Blu Men

Gel za prhanje Acqua dell' Elba Blu Men odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Blu Men

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!