Acqua dell' Elba Blu Women

deo sprej za ženske 150 ml

Acqua dell' Elba Blu Women deo sprej za ženske 150 ml
Acqua dell' Elba Blu Women deo sprej za ženske 150 ml
deo sprej za ženske 150 ml
34,10

Koda: ACE0155 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
Acqua dell' Elba Blu Women
deo sprej za ženske 150 ml | 34,10

Opis parfuma Acqua dell' Elba Blu Women

Odišavljen deo sprej Acqua dell' Elba Blu Women je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Ocena Acqua dell' Elba Blu Women

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!