Acqua dell' Elba Classica Mendarilni set za moške

Acqua dell' Elba Classica Men darilni set za moške
Acqua dell' Elba Classica Men darilni set za moške
Brezplačna dostava
darilni set za moške
54,00

Koda: ACE00394 | 3 kos na zalogi

Classica toaletna voda 50 ml + vlažilna krema za obraz in telo 50 ml

1
DPD
petek 17. 7. 2020

Opis parfuma Acqua dell' Elba Classica Men
Sestava

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim parfumskim setom Acqua dell' Elba Classica Men. Z dišavo kot darilom zagotovo ne boste zgrešili.

Lastnosti:

  • odlično za darilo
  • razveselil bo vsakega moškega
  • dišava za vsak dan
  • luksuzna dišava

Sestava

Sestava
morske alge, lesne note, mošus, mandarina, limona, rožmarin
Vrsta dišave
citrusne, aromatične, vodne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Classica Men