Acqua dell' Elba Classica Men

krema za telo za moške 200 ml

Acqua dell' Elba Classica Men krema za telo za moške 200 ml
krema za telo za moške 200 ml

Koda: ACE0160 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Acqua dell' Elba Classica Men
krema za telo za moške 200 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Acqua dell' Elba Classica Men

Odišavljena krema za telo Acqua dell' Elba Classica Men bo postala sestavni del vaše vsakodnevne nege kože. Odlično vlaži, nahrani in odišavi z nenadomestljivo dišavo parfuma iz iste linije.

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Ocena Acqua dell' Elba Classica Men

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!