Acqua dell' Elba Classica Menparfumska voda za moške

Acqua dell' Elba Classica Men parfumska voda za moške
Acqua dell' Elba Classica Men parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
96,00

Koda: ACE0048 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 25. 9. 2020

Opis parfuma Acqua dell' Elba Classica Men
Sestava

Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za moškeAcqua dell' Elba Classica Men vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo.

  • aromatična dišava z zeliščnimi toni
  • cvetlična dišava
  • poudari seksapil in naravno možatost
  • sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Sestava
morske alge, lesne note, mošus, mandarina, limona, rožmarin
Vrsta dišave
aromatične, vodne

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Classica Men