Acqua dell' Elba Classica Mentoaletna voda za moške

Acqua dell' Elba Classica Men toaletna voda za moške
Acqua dell' Elba Classica Men toaletna voda za moške
50 ml
59,00

Koda: ACE0028 | Na zalogi
1
DPD
sreda 1. 4. 2020

Opis parfuma Acqua dell' Elba Classica Men
Sestava

  • cvetlično-lesna dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
morske alge, lesne note, mošus, mandarina, limona, rožmarin
Vrsta dišave
aromatične, vodne

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Classica Men