Acqua dell' Elba Classica Womentoaletna voda za ženske

Acqua dell' Elba Classica Women toaletna voda za ženske
Acqua dell' Elba Classica Women toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
74,00

Koda: ACE0023 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Acqua dell' Elba Classica Women
Sestava

  • cvetlično-lesna dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
mirta, pomaranča, jasmin, lesne note, gardenija, cvet pomarančevca, morske note, labdanum
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Classica Women