Acqua dell' ElbaEssenza luksuzna krema za telo za moške

Acqua dell' Elba Essenza luksuzna krema za telo za moške
Acqua dell' Elba Essenza luksuzna krema za telo za moške
Novost
Brezplačna dostava
200 ml
53,90

Koda: ACE00434 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Acqua dell' Elba Essenza
Sestava

Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Acqua dell' Elba Essenza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo.

Lastnosti:

  • hrani in neguje kožo
  • dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost

Sestava

Konsistenca
krema

O blagovni znamki Acqua dell' Elba

Parfumi Acqua dell' Elba so navdihnjeni s čarom Sredozemskega morja. Vsak parfum vsebuje sestavine, ki jih lahko najdete neposredno na otoku Elba. Gre torej za nenavadno avtentične, zračne, očarljive in sveže dišave, ki vas v trenutku popeljejo na plažo skrivnostnega otoka. V njegovo vzdušje in zlasti vonj tamkajšnje narave se je baje zaljubila Paolina Bonaparte, sestra Napoleona.

Samotna Paolina je že takrat dobila idejo za izdelavo edinstvenih parfumov, ki lahko konkurirajo tudi tradicionalnim francoskim parfumom. Na to misel se je zato blagovna znamka Acqua dell' Elba odločila navezati in zahvaljujoč temu lahko stranke po vsem svetu uživajo v nenavadnih vonjih parfumov Acqua dell' Elba, ki so narejeni s strastjo do otoka Elba.

Vsaka dišava je delo ustvarjalne poti in nastane v majhni laboratoriji v Marciana Marin. Parfumi Acqua dell' Elba spominjajo na prijetne počitnice v harmoniji z naravo in morjem. Dišave Acqua dell' Elba so narejene za vse navdušence, ki jim je všeč enostavnost, transparentnost, čistoča in prozornost.

Recenzija Acqua dell' Elba Essenza