Acqua di Parma Colonia Colonia Clubkolonjska voda potovalno pršilo uniseks

Acqua di Parma Colonia Colonia Club kolonjska voda potovalno pršilo uniseks
Acqua di Parma Colonia Colonia Club kolonjska voda potovalno pršilo uniseks
30 ml

Koda: ADP01255 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Acqua di Parma Colonia Colonia Club
Sestava

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia Club je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • aromatična dišava
  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
bergamotka, limona, meta, neroli, petitgrain
Srčne note
galbanum, krvomočnica, sivka
Bazne note
ambra, haitski vetiver, mošus
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Colonia Colonia Club

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!