Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsominotoaletna voda za ženske

Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino toaletna voda za ženske
Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino toaletna voda za ženske
132,00

Prihranite 15%
125 ml
112,20

Koda: ADP0664 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino toaletna voda za ženske
| 1 kos | 112,20
DPD
četrtek 26. 9. 2019

Opis parfuma Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino

  • cvetlična dišava
  • za čutno žensko
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
bergamotka, jasmin, limona, mandarina, neroli, petitgrain
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Nobile Acqua Nobile Gelsomino

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!