Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capritoaletna voda uniseks

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri toaletna voda uniseks
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri toaletna voda uniseks
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
118,00

Prihranite 42%
150 ml
69,00

Koda: ADP0622 | Na zalogi
1
DPD
petek 10. 4. 2020

Opis parfuma Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri
Sestava

Arancia di Capri je citrusna aromatična dišava za ženske in moške iz kolekcije Blu Mediterraneo od italijanske blagovne znamke niche parfumov Acqua di Parma. Ta ikonična blagovna znamka, katere zgodovina sega do leta 1916, ustvarja dišave za osebnosti z zahtevnim okusom in daje velik poudarek na upoštevanje dragocenih tradicij v povezavi z modernostjo in poudarkom na mojstrsko delo in izvrstnost sestavin.

Dišeča kompozicija toaletne vode Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri se odpira s citrusnimi toni pomaranče, mandarine, bergamotke in limone. V srcu dišijo kardamom in esence grenkega pomarančevca (petit grain) in originalna osnova je sestavljena iz akordov karamela in mošusa. Celotna dišava Arancia di Capri prinaša zahvaljujoč popolni uravnoteženi kompoziciji in mojstrski izbiri sestavin globoko doživetje harmonije, kot da bi razmišljali nad lepotami idilične okolice otoka Capri.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri je sproščujoča in hkrati osvežujoča toaletna voda, ki pride prav za celoletno nošenje čez dan in tudi za večer. Najbolje se bo odlikovala v toplejših mesecih. Svojega uporabnika vedno zavije v odlično sredozemsko aromo polno miru in svežine.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pomaranča, mandarina, bergamotka, limona
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kardamom, petitgrain
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, karamel
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

Pisali smo o Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri
Članki

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri