Acqua di Parma Ambra

kolonjska voda za moške 100 ml

Acqua di Parma Ambra kolonjska voda za moške 100 ml
Acqua di Parma Ambra kolonjska voda za moške 100 ml
187,00

Prihranite 23%
100 ml
144,10

Koda: ADP0805 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Acqua di Parma Ambra
100 ml | 144,10

Opis parfuma Acqua di Parma Ambra

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia Ambra je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti. Privoščite si dišavo, zaradi katere boste v vsaki družbi povsem edinstveni!

  • usnjena dišava
  • aromatična dišava
  • sveža dišava
  • za elegantnega moškega
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Sestava
ambra, morske note, mošus
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Ambra

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!