Acqua di Parma Colonia

deo-stik uniseks 75 ml

Acqua di Parma Colonia deo-stik uniseks 75 ml
Acqua di Parma Colonia deo-stik uniseks 75 ml
Acqua di Parma Colonia deo-stik uniseks 75 ml
deo-stik uniseks 75 ml
33,00

Koda: ADP0596 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Acqua di Parma Colonia
deo-stik uniseks 75 ml | 33,00

Opis parfuma Acqua di Parma Colonia

Odišavljen deo stick Acqua di Parma Colonia Colonia odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Acqua di Parma

Parfumi Acqua di Parma | Blagovna znamka Acqua di Parma je bila ustanovljena leta 1916 v središču Parme, ki je bila v tistem času središče plemiške kulture Giuseppe Verdija in Stendhala. Tu v majhnem podjetju s parfumi je ustvaril eden kvalificirani mojster z nepričakovanim odmerkom modernega čutenja kolonjsko vodo s svežim in lahkim vonjem, ki je bila od takojšnih močnih in skoraj agresivnih vonjev drugačna. Zaradi rafinirane alkimije je imela kolonjska voda uspeh in postala najbolj priljubljena dišava v obdobju med 30. in 50 letoma.
Na začetku 60. let je prišlo do spremembe in trg je bil poplavljen z različnimi vonji od drugih proizvajalcev, ki so poskušali tekmovati. Acqua di Parma se je odločila nadaljevati s proizvodnjo in predstavitvijo, ki temelji na dolgi tradiciji in na tem, da parfume di Parma ustvarjajo samo pravi poznavalci. Zgodovinsko gledano je ta kolonjska voda postala že skoraj kult zaprte družbe.

Menu