Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

deo-stik za moške 75 ml

Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza deo-stik za moške 75 ml
Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza deo-stik za moške 75 ml
33,00

Prihranite 11%
deo-stik za moške 75 ml
29,30

Koda: ADP0549 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza
deo-stik za moške 75 ml | 29,30

Opis parfuma Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

Odišavljen deo stick Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

Sestava:

  • brez alkohola

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Colonia Colonia Essenza

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!