Acqua di Parma Colonia Colonia Intensabalzam za po britju za moške

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa balzam za po britju za moške
Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa balzam za po britju za moške
100 ml
57,30

Koda: ADP0565 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa balzam za po britju za moške
| 1 kos | 57,30
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

Balzam za po britju za moške Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Ne samo, da lepo pomiri razdraženo kožo po britju, ampak je koža tudi nežna, sveža in dišeča.

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Colonia Colonia Intensa

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!