Acqua di Parma Colonia Colonia Leatherkolonjska voda uniseks

1×
Acqua di Parma Colonia Colonia Leather kolonjska voda uniseks
Acqua di Parma Colonia Colonia Leather kolonjska voda uniseks
187,00

Prihranite 30%
100 ml
130,60

Koda: ADP0812 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Acqua di Parma Colonia Colonia Leather kolonjska voda uniseks
| 1 kos | 130,60
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis parfuma Acqua di Parma Colonia Colonia Leather

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia Leather je neubranljiva dišava z edinstveno aromo, ki vas bo spremljala ves dan.

  • usnjena dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
bergamotka, pomaranča
Srčne note
petitgrain, vrtnica
Bazne note
cedra, les gvajaka, usnje
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Colonia Colonia Leather

5.0
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis