Acqua di Parma Nobile Iris Nobileparfumska voda za ženske

Acqua di Parma Nobile Iris Nobile parfumska voda za ženske
Acqua di Parma Nobile Iris Nobile parfumska voda za ženske
20 ml
122,00

Koda: ADP0572 | 5 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Acqua di Parma Nobile Iris Nobile parfumska voda za ženske
| 1 kos | 122,00
DPD
sreda 18. 9. 2019

Opis parfuma Acqua di Parma Nobile Iris Nobile

  • cvetlično-sadna dišava
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
bergamotka, janež, mandarina, perunika, pomaranča
Srčne note
cedra, hibiskus, sramežljivka, tuberoza, ylang ylang
Bazne note
jantar, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Acqua di Parma

Kakovost, eleganca, ustvarjalnost in ekskluzivnost – to so vrednote, ki spremljajo parfume Acqua di Parma že več kot 100 let.

Ekskluzivna znamka nišnih parfumov Acqua di Parma je nastala leta 1916 v centru starega italijanskega mesta Parma. Tukaj, v majhni parfumerijski delavnici, so  mojstri obrti ustvarili moderno, lahko in svežo dišavo, ki se je bistveno razlikovala od takratnih močnih in intenzivnih kolonjskih vod nemškega izvora. Prva italijanska Eau de Cologne je bila sestavljena izključno iz naravnih sestavin in njena sestava do danes ni bila spremenjena.  

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol ere 30. let prejšnjega stoletja. V tistem času je dobila svojo ikonično podobo – stekleničko v stilu art deco, ki je z znamko neločljivo povezana še danes. Mednarodni uspeh je dosegla v 2. polovici 20. stoletja, ko je Acqua di Parma postala iskana ekskluzivna parfumerijska hiša in dobesedno kult v krogih visoke družbe.

Svoj status luksuza je znamka ohranila vse do danes in v njenem portfelju najdete celo vrsto parfumov tako za moške kot za ženske. Preizkusite tudi vi žensko dišavo Acqua di Parma Profumo ali moško dišavo Acqua di Parma Colonia Oud in spoznajte vrednost kakovostnih sestavin, italijanske izdelave in uglednega obrtniškega dela.

Recenzija Acqua di Parma Nobile Iris Nobile

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!