Adidas 3 After Sport

gel za prhanje za moške 400 ml

Adidas 3 After Sport gel za prhanje za moške 400 ml
Adidas 3 After Sport gel za prhanje za moške 400 ml
Adidas 3 After Sport gel za prhanje za moške 400 ml
400 ml
5,10

Koda: ADI0197 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite zdaj izbrane blagovne znamke Adidas, Bruno Banani, David Beckham, Katy Perry, Beyoncé s popustom 30 %. Za uveljavitev popusta v košarici vnesite kodo 30simix. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Adidas 3 After Sport
400 ml | 5,10

Opis parfuma Adidas 3 After Sport

Gel za prhanje Adidas 3 After Sport odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Adidas

Blagovna znamka Adidas je znana predvsem v zvezi s proizvodnjo športnih oblačil, obutve in drugih dodatkov. Nastanek blagovne znamke sega v leto 1925 in je povezan z imenom Adolf Dassler. Danes je Adidas verjetno en od najbolj prodajanih izdelovalcev športnih izdelkov.

V zadnjih nekaj letih pa je vstopila tudi na področje parfumov. Svoje sveže in športne dišave Adidas predstavlja v okviru podjetja Coty. Linija parfumov in linija edinstvenih izdelkov sta postali priljubljeni pri strankah zaradi izvirnih, lahkih in nevsiljivih vonjev. Ti se do neke mere trudijo ujemati s celotnim značajem in usmeritvijo blagovne znamke Adidas.

Ocena Adidas 3 After Sport

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!
free delivery