Adidas Fruity Rhythm

toaletna voda za ženske 50 ml

Adidas Fruity Rhythm toaletna voda za ženske 50 ml
Adidas Fruity Rhythm toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml
5,00

Koda: ADI0038 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
Adidas Fruity Rhythm
50 ml | 5,00

Opis parfuma Adidas Fruity Rhythm

Adidas Fruity Rhythm je sladka sadno-cvetlična dišava za ženske in dekleta, ki imajo energičnega duha. Vstopite v svet prijetnih tonov in veselje do življenja. Opojno sladek parfum Fruity Rhythm vam pokaže sočno sadje dišeče cvetove. Zaljubite se v vonj Adidas in doživite lep poletni dan pod modrim nebom brez oblačka s toplim soncem. Takšna magija se skriva v zelo praktični steklenički, ki bodo še posebej cenile aktivne in energične ženske. Vonj Adidas

S prvimi notami parfuma Fruity Rhythm se preselite na vrt, kjer je okusno sadje. Potem vam poboža cvetlični dih mladosti in svobode v obliki ciklame in občutljive frezije. Za zaključek vas očarajo akorde čutnega mošusa, ki iz vas naredijo nepremagljivo in vsemogočno žensko. Z dišavo Adidas boste pridobile zelo svež in sproščujoč občutek.

Parfumi blagovne znamke Adidas so namenjeni za aktivne ljudi. Večinoma sadno-cvetlične dišave popolnoma osveži telo in duha in ne zasenčijo vašo osebnost s preveč sladkimi in težkimi esencami, ki so v poletnem vremenu precej neprijetne. Cenovno ugodni parfumi Adidas praznujejo vsako leto več in več uspehov po vsem svetu. Poskusite tudi vi vonj Adidas Fruity Rhythm in uživajte v svežih poletnih ritmih dobrega počutja in veselja do življenja!

Sestava

Sestava
ciklama, črni ribez, frezija, malina, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Adidas

Blagovna znamka Adidas je znana predvsem v zvezi s proizvodnjo športnih oblačil, obutve in drugih dodatkov. Nastanek blagovne znamke sega v leto 1925 in je povezan z imenom Adolf Dassler. Danes je Adidas verjetno en od najbolj prodajanih izdelovalcev športnih izdelkov.

V zadnjih nekaj letih pa je vstopila tudi na področje parfumov. Svoje sveže in športne dišave Adidas predstavlja v okviru podjetja Coty. Linija parfumov in linija edinstvenih izdelkov sta postali priljubljeni pri strankah zaradi izvirnih, lahkih in nevsiljivih vonjev. Ti se do neke mere trudijo ujemati s celotnim značajem in usmeritvijo blagovne znamke Adidas.

Ocena Adidas Fruity Rhythm

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!