Adidas Fruity Rhythmtoaletna voda za ženske

Adidas Fruity Rhythm toaletna voda za ženske
Adidas Fruity Rhythm toaletna voda za ženske
50 ml
7,60

Koda: ADI0038 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Adidas Fruity Rhythm
Sestava

Adidas Fruity Rhythm je sladka sadno-cvetlična dišava za ženske in dekleta, ki imajo energičnega duha. Vstopite v svet prijetnih tonov in veselje do življenja. Opojno sladek parfum Fruity Rhythm vam pokaže sočno sadje dišeče cvetove. Zaljubite se v vonj Adidas in doživite lep poletni dan pod modrim nebom brez oblačka s toplim soncem. Takšna magija se skriva v zelo praktični steklenički, ki bodo še posebej cenile aktivne in energične ženske. Vonj Adidas

S prvimi notami parfuma Fruity Rhythm se preselite na vrt, kjer je okusno sadje. Potem vam poboža cvetlični dih mladosti in svobode v obliki ciklame in občutljive frezije. Za zaključek vas očarajo akorde čutnega mošusa, ki iz vas naredijo nepremagljivo in vsemogočno žensko. Z dišavo Adidas boste pridobile zelo svež in sproščujoč občutek.

Parfumi blagovne znamke Adidas so namenjeni za aktivne ljudi. Večinoma sadno-cvetlične dišave popolnoma osveži telo in duha in ne zasenčijo vašo osebnost s preveč sladkimi in težkimi esencami, ki so v poletnem vremenu precej neprijetne. Cenovno ugodni parfumi Adidas praznujejo vsako leto več in več uspehov po vsem svetu. Poskusite tudi vi vonj Adidas Fruity Rhythm in uživajte v svežih poletnih ritmih dobrega počutja in veselja do življenja!

Sestava

Sestava
frezija, malina, mošus, sandalovina, črni ribez, ciklama
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Adidas

Blagovna znamka Adidas je znana predvsem v zvezi s proizvodnjo športnih oblačil, obutve in drugih dodatkov. Nastanek blagovne znamke sega v leto 1925 in je povezan z imenom Adolf Dassler. Danes je Adidas verjetno en od najbolj prodajanih izdelovalcev športnih izdelkov.

V zadnjih nekaj letih pa je vstopila tudi na področje parfumov. Svoje sveže in športne dišave Adidas predstavlja v okviru podjetja Coty. Linija parfumov in linija edinstvenih izdelkov sta postali priljubljeni pri strankah zaradi izvirnih, lahkih in nevsiljivih vonjev. Ti se do neke mere trudijo ujemati s celotnim značajem in usmeritvijo blagovne znamke Adidas.

Recenzija Adidas Fruity Rhythm