Adidas Get Ready!dezodorant v pršilu

Adidas Get Ready! dezodorant v pršilu
Adidas Get Ready! dezodorant v pršilu
150 ml

Koda: ADI0636 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis parfuma Adidas Get Ready!
Sestava

Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Adidas Get Ready! Get Ready! sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par.

Lastnosti:

  • dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče
  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • dopolnjuje dišavo iz iste linije

Navodilo za uporabo:
Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo. Pred uporabo pretresite.

Sestava

Vrsta embalaže
pršilo

O blagovni znamki Adidas

Blagovna znamka Adidas je znana predvsem v zvezi s proizvodnjo športnih oblačil, obutve in drugih dodatkov. Nastanek blagovne znamke sega v leto 1925 in je povezan z imenom Adolf Dassler. Danes je Adidas verjetno en od najbolj prodajanih izdelovalcev športnih izdelkov.

V zadnjih nekaj letih pa je vstopila tudi na področje parfumov. Svoje sveže in športne dišave Adidas predstavlja v okviru podjetja Coty. Linija parfumov in linija edinstvenih izdelkov sta postali priljubljeni pri strankah zaradi izvirnih, lahkih in nevsiljivih vonjev. Ti se do neke mere trudijo ujemati s celotnim značajem in usmeritvijo blagovne znamke Adidas.

Recenzija Adidas Get Ready!