Aedes De Venustas Cierge de Luneparfumska voda uniseks

Aedes De Venustas Cierge de Lune parfumska voda uniseks
Aedes De Venustas Cierge de Lune parfumska voda uniseks
100 ml

Koda: AEV1100 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Aedes De Venustas Cierge de Lune
Sestava

Parfumska voda Aedes De Venustas Cierge de Lune je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • aromatična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
vanilija, puder
Srčne note
vanilija, hedion, poper, ylang ylang
Bazne note
jantar, kadilo, mošus, ambroksan, semiš
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Aedes De VenustasAmeriška blagovna znamka Aedes De Venustas je nastala leta 1995 s ciljem zapolniti luknjo na trgu s parfumi. Majhen newyorški butik je strankam začel ponujati nenavadne dišave iz različnih kotov sveta in postopno je postal meka različnih niche parfumov od najbolj luksuznih blagovnih znamk.

Leta 2012 sta se lastnika butika, Karl Bradl in Robert Gerstner, odločila dvigniti svojo strast za dišave na višjo raven in sta začela oblikovati lastne niche parfume. Aedes De Venustas je postala polnovredna parfumska hiša, ki vam prinaša nenavadno prefinjene, razburljive in hkrati zapeljive dišave.

Blagovna znamka Aedes De Venustas uporablja najnovejše inovacije na področju dišav. Rezultat so fascinantni parfumi s pridihom baročnega navdiha, ki odsevajo izjemno visoko luksuzne vrednote.

Recenzija Aedes De Venustas Cierge de Lune