Affect Colour Attack Foiled

senčila za oči

Affect Colour Attack Foiled senčila za oči
Affect Colour Attack Foiled senčila za oči
Affect Colour Attack Foiled senčila za oči
odtenek Y-0044 2,5 g
6,18

Koda: AFC0231 | 1 kos na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Affect Colour Attack Foiled
odtenek Y-0044 2,5 g | 6,18

Opis kozmetike Affect Colour Attack Foiled

Senčila za oči Affect Colour Attack Foiled omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • bleščeč učinek

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki AffectPoljska blagovna znamka Affect neguje lepoto in privlačnost žensk. Ponuja dekorativno kozmetiko, ki omogoča ženskam, da lahko pri vsakodnevni negi svoje lepote dosežejo rezultate, ki so primerljivi z rezultati profesionalnih vizažistov.

Zahtevanja za videz make-upa so vedno bolj stroga in zato je treba, da ženske imajo možnost uporabljati kakovostne in visoko profesionalne pripravke. Ustvarjalci kozmetike Affect poudarjajo, da naj bi bili posamezni pripravki enostavni za uporabo, in ličenje z njimi naj bi bilo prijetno zaradi njihovih vonjev in videza. Brez problemov z njimi ustvarite naravno ličenje prav tako kot vsakodnevni make-up ali ličenje za poroke ali druge pomembne priložnosti.

Kozmetika Affect je strogo testirana in kože ne obremenjuje. Zelo lepe in praktične embalaže izdelkov predstavljajo nedvomno prednost proizvodov Affect. Poskusite dekorativno kozmetiko od blagovne znamke, ki razume lepoto!

free delivery