Affect Colour Attack High Pearl

senčila za oči

Affect Colour Attack High Pearl senčila za oči
Affect Colour Attack High Pearl senčila za oči
odtenek P-0005 2,5 g

Koda: AFC0252 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Affect Colour Attack High Pearl
odtenek P-0005 2,5 g

Opis izdelka Affect Colour Attack High Pearl

Senčila za oči Affect Colour Attack High Pearl omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • enostavno se nanaša
  • za dnevno in večerno ličenje

Sestava:

  • barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil

O blagovni znamki AffectPoljska blagovna znamka Affect neguje lepoto in privlačnost žensk. Ponuja dekorativno kozmetiko, ki omogoča ženskam, da lahko pri vsakodnevni negi svoje lepote dosežejo rezultate, ki so primerljivi z rezultati profesionalnih vizažistov.

Zahtevanja za videz make-upa so vedno bolj stroga in zato je treba, da ženske imajo možnost uporabljati kakovostne in visoko profesionalne pripravke. Ustvarjalci kozmetike Affect poudarjajo, da naj bi bili posamezni pripravki enostavni za uporabo, in ličenje z njimi naj bi bilo prijetno zaradi njihovih vonjev in videza. Brez problemov z njimi ustvarite naravno ličenje prav tako kot vsakodnevni make-up ali ličenje za poroke ali druge pomembne priložnosti.

Kozmetika Affect je strogo testirana in kože ne obremenjuje. Zelo lepe in praktične embalaže izdelkov predstavljajo nedvomno prednost proizvodov Affect. Poskusite dekorativno kozmetiko od blagovne znamke, ki razume lepoto!