Affect Shape & Colour

črtalo za ustnice

Affect Shape & Colour črtalo za ustnice
Affect Shape & Colour črtalo za ustnice
Affect Shape & Colour črtalo za ustnice
odtenek Bordo
8,10

Koda: AFC0314 | 1 kos na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Affect Shape & Colour
odtenek Bordo | 8,10

Opis kozmetike Affect Shape & Colour

Svinčnik za ustnice Affect Shape & Colour preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • ima dolgotrajen učinek
  • prijetna kremasta tekstura

Lastnosti

Barva
bež
Vodoodporno
no

O blagovni znamki AffectPoljska blagovna znamka Affect neguje lepoto in privlačnost žensk. Ponuja dekorativno kozmetiko, ki omogoča ženskam, da lahko pri vsakodnevni negi svoje lepote dosežejo rezultate, ki so primerljivi z rezultati profesionalnih vizažistov.

Zahtevanja za videz make-upa so vedno bolj stroga in zato je treba, da ženske imajo možnost uporabljati kakovostne in visoko profesionalne pripravke. Ustvarjalci kozmetike Affect poudarjajo, da naj bi bili posamezni pripravki enostavni za uporabo, in ličenje z njimi naj bi bilo prijetno zaradi njihovih vonjev in videza. Brez problemov z njimi ustvarite naravno ličenje prav tako kot vsakodnevni make-up ali ličenje za poroke ali druge pomembne priložnosti.

Kozmetika Affect je strogo testirana in kože ne obremenjuje. Zelo lepe in praktične embalaže izdelkov predstavljajo nedvomno prednost proizvodov Affect. Poskusite dekorativno kozmetiko od blagovne znamke, ki razume lepoto!