AgadirBlagovna znamka Agadir ponuja zelo učinkovito lasno kozmetiko, ki vsebuje dragoceno arganovo olje. Arganovo olje se pridobiva iz plodov drevesa Argania Spinosa, ki raste izključno le v Maroku. Zaradi svojega redkega pojava spadajo ta drevesa med ogrožene vrste in so zaščitena s strani UNESCO. Arganovo olje že od zdavnaj izkoriščajo v kozmetiki. Njegove odlične učinke boste zaznani zlasti pri negi las in lasišča.

Pod blagovno znamko Agadir boste našli celovito linijo lasne nege, od šamponov, balzamov in mask za lase vse do zaključne lasne nege, ki lasem dodaja posebni sijaj in jih ščiti pred vročino med toplotnim oblikovanjem las. Zaradi nizke molekulske teže olje takoj prodira v globino lasnih vlaken in jih neguje, zaceli in lase ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Pripravki z vsebnostjo arganovega olja imajo protivnetne učinke in vsebujejo veliko snovi, ki so pomembne za lepoto, zdravje in mladosten videz las. Negujte svoje lase z učinkovitimi kozmetičnimi pripravki z vsebnostjo arganovega olja, da bi bili vaši lasje prožni in odlično sijoči!

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Agadir.