Etienne Aigner Blue Emotion pour Hommetoaletna voda za moške

Etienne Aigner Blue Emotion pour Homme toaletna voda za moške
Etienne Aigner Blue Emotion pour Homme toaletna voda za moške
100 ml
37,60

Koda: AIG0012 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 30. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Etienne Aigner Blue Emotion pour Homme
Sestava

Moška toaletna voda Aigner Blue Emotion pour Homme je kombinacija brezčasne elegance in dolgotrajne svežine. Eksotično dišavo parfuma Blue Emotion pour Homme boste cenili tako pri poslovnih dogodkih, kot tudi pri športu. Edinstvena sadno začinjena aroma toaletne vode se vam popolnoma prilagodi.

Po odprtju preprosto oblikovane stekleničke parfuma Aigner Blue Emotion pour boste Homme začutili osvežujoč tuš, ki je poln energije v obliki sočne bergamotke, kisle limone in sladke mandarine, ki so neločljivo povezane z nežnim vonjem vijolice in sivke. Privlačno srce toaletne vode Blue Emotion pour Homme nato tvori aromatično kombinacijo jasmina, kardamoma, koriandra in kumine.

V osnovi parfuma boste začutili vetiver, mošus in tone lesa s poudarkom na bor. Dolgotrajna, ampak nemoteča moč svežine Sredozemlja v toaletni vodi Aigner Blue Emotion pour Homme odlično poudari vaš osebni slog, daje sijaj vaše prednosti in prebuja skrite strasti. Uživajte v razkošju s parfumom Blue Emotion pour Homme.

Sestava

Zgornje note
vijolica, mandarina, bergamotka, limona, sivka
Srčne note
kardamom, kumina, jasmin, koriander
Bazne note
vetiver, mošus, les, bor
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Etienne Aigner

Etienne Aigner je še ena blagovna znamka parfumov, ki je nastala iz popolnoma drugačne stroke, kot je svet kozmetike ter nezamenljivih dišav. Ustanovitelj družbe Aigner je Etienne Aigner, ki je leta 1965 začel s profesionalno in uspešno proizvodnjo usnjenih izdelkov, kot so torbice, denarnice, pasovi ter drugi podobni izdelki.
Parfumi Etienne Aigner so se na zasičenem trgu pojavili šele leta 1975. Z zelo posebnimi in nenavadnimi kombinacijami posameznih elementov so bile ustvarjene doslej precej nenavadne dišave, ki so na voljo tako za ženske kot za moške.

Recenzija Etienne Aigner Blue Emotion pour Homme