Etienne Aigner Too Feminineparfumska voda za ženske

Etienne Aigner Too Feminine parfumska voda za ženske
Etienne Aigner Too Feminine parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
40,10

Koda: AIG0042 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 16. 7. 2020

Opis parfuma Etienne Aigner Too Feminine
Sestava

Parfum Aigner Aigner Too Feminine je cvetlično saden vonj za ženske, ki se zavedajo svoje spolne privlačnosti in vedo, kako jo uporabiti v svojo korist. Ta zelo privlačna in nepremagljiva dišava v sebi odlično združuje nasprotja v ženskem svetu. . V njej se sestajajo nežnost, empatija, občutljivost, moč in samozavest. Zgornje note prinašajo nežno aromo pasijonke, lubenice in maline. Ta lahka harmonična mešanica je zaključena z grenivko. V srcu dišave Too Feminine se skupaj združujejo sočna tunizijska pomaranča, redki egiptovski jasmin skupaj s kitajsko magnolijo in parmsko vijolico. Magična osnova parfuma Aigner Aigner je ustvarjena s toni vetiverja in šarenice. Karizmatična pika je sandalovina in prozorna esenca hrastovega mahu.

Vonj Too Feminine od Aigner Aigner je namenjen za mlade elegantne ženske, ki imajo rade pustolovščine in hrepenijo po strastnem življenju.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
malina, pasijonka, lubenica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pomaranča, vijolica, magnolija, jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver, perunika, sandalovina, lišaj
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Etienne Aigner

Etienne Aigner je še ena blagovna znamka parfumov, ki je nastala iz popolnoma drugačne stroke, kot je svet kozmetike ter nezamenljivih dišav. Ustanovitelj družbe Aigner je Etienne Aigner, ki je leta 1965 začel s profesionalno in uspešno proizvodnjo usnjenih izdelkov, kot so torbice, denarnice, pasovi ter drugi podobni izdelki.
Parfumi Etienne Aigner so se na zasičenem trgu pojavili šele leta 1975. Z zelo posebnimi in nenavadnimi kombinacijami posameznih elementov so bile ustvarjene doslej precej nenavadne dišave, ki so na voljo tako za ženske kot za moške.

Recenzija Etienne Aigner Too Feminine