Air Val Minions

gel za prhanje za otroke 200 ml 3D

Air Val Minions gel za prhanje za otroke 200 ml 3D
Air Val Minions gel za prhanje za otroke 200 ml 3D
Air Val Minions gel za prhanje za otroke 200 ml 3D
gel za prhanje za otroke 200 ml 3D
21,90

Koda: AIV0039 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Air Val Minions
gel za prhanje za otroke 200 ml 3D | 21,90

Opis parfuma Air Val Minions

Gel za prhanje Air Val Minions odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Air ValŠpanska blagovna znamka Air Val predstavlja razvoj, izdelavo in distribucijo parfumerije in kozmetike za telo od mednarodnih blagovnih znamk na osnovi licence in tudi lastnih blagovnih znamk. V njenem portfelju boste našli več kot 300 izdelkov za otroke, mladino in odrasle in 20 prestižnih licenc, kot so Disney, Mattel, Marvel, eOne, Nickelodeon, Rovio, Lucasfilm, Kralj, FC Barcelona in Real Madrid.

Blagovna znamka Air Val je dosegla uspeh, ki temelji na vrednotah inovacije, know-how, kakovosti izdelkov in upoštevanju potreb strank. Izdelki za otroke in mladino so dodatni program, ki pa se hitro razvija.

Odlični marketing in sodelovanje s ključnimi partnerji predestinira naslednjo rast podjetja, katerega izdelki se danes prodajajo v več kot 80 državah in na 5 celinah. Air Val je blagovna znamka kakovosti in atraktivnosti na področju parfumerije in kozmetike za telo!

Ocena Air Val Minions

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!
free delivery