Air WickPure Cherry Blossom aroma difuzor s polnilom z vonjem cvetja

Air Wick Pure Cherry Blossom aroma difuzor s polnilom z vonjem cvetja
Air Wick Pure Cherry Blossom aroma difuzor s polnilom z vonjem cvetja
25 ml
5,22

Koda: ARW00163 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Air Wick Pure Cherry Blossom
Sestava

Aroma difuzor Air Wick Pure Spring Delight prijetno odišavi vaš prostor.

Lastnosti:

  • cvetlična dišava
  • sveža dišava
  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo. Samo za uporabo pri odraslih. Preprečite stik z očmi.
Celotno besedilo

Sestava

Vrsta dišave za dom
cvetlična, sveža
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki Air Wick

Air Wick – to so očarljive dišave za dom, ki lahko v vsaki sobi ustvarijo edinstveno vzdušje. Blagovna znamka Air Wick je začela svojo dišečo zgodbo že leta 1943, ko je začela ponujati domače dišeče izdelke v Združenih državah Amerike. Zahvaljujoč velikemu zanimanju zadovoljnih strank se je prodaja dišav Air Wick razširila tudi v Kanado, Avstralijo in Evropo. Trenutno so izdelki Air Wick na voljo v več kot 60 državah sveta.

Edinstven svet dišav Air Wick ponuja očarljive dišeče sveče, aroma difuzorje, osvežilce zraka, pršila za sobe in druge unikatne prenosne osvežilce zraka. Dišave Air Wick so zelo raznolike – od cvetličnih, sadnih čez gurmanske vse do citrusnih. Lahko izberete tako dišavo, ki vas prenese v tropske kraje ali nasprotno poudari domače udobno vzdušje. Z Air Wick ste lahko prepričani, da vaš dom bo vedno lepo nadišavljen, vabljiv in hkrati odsev vaše osebnosti.

Recenzija Air Wick Pure Cherry Blossom