Ajmal Reginaparfumska voda za ženske

Ajmal Regina parfumska voda za ženske
Ajmal Regina parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: AJM0180 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis parfuma Ajmal Regina
Sestava

Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Ajmal Regina bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo.

  • cvetlična dišava
  • sadna dišava
  • poudari čutnost vsake ženske
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Sestava
vrtnica, jantar, pasijonka, pralina, sliva, mahagon
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Ajmal

Parfume Ajmal je ustanovil Late Haji Ajmal v petdesetih letih prejšnjega stoletja v Indiji. Gre za družinsko podjetje, ki ga od začetka vodi samo dinastija Ajmal, kjer ima vsak družinski član svojo vlogo pri vodenju. Podjetje se osredotoča na izdelavo parfumov in kmalu po tem, ko je bilo ustanovljeno, je hitro postalo zelo uspešno.

Ajmal je sinonim za luksuzne parfume in sodi med vodilne blagovne znamke na svojem področju. Zahvaljujoč sodelovanju z vodilnimi evropskimi parfumskimi blagovnimi znamkami iz Francije, Italije, Švice in Nemčije je blagovna znamka Ajmal postala znana tudi za ljudi v zahodnem svetu. Opozoriti je treba, da je podjetje Ajmal na Bližnjem vzhodu ena izmed vodilnih blagovnih znamk parfumov.

Recenzija Ajmal Regina