Al HaramainBukhoor Bormi kadilo

Al Haramain Bukhoor Bormi kadilo
Al Haramain Bukhoor Bormi kadilo
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
40,20

Prihranite 10%
50 g
35,90

Koda: AHR0142 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Al Haramain Bukhoor Bormi
Sestava

Kadilo Al Haramain Bukhoor Bormi vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev.

Lastnosti:

  • orientalska aroma

Navodilo za uporabo:
Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.

Sestava

Sestava
agarovina
Vrsta dišave za dom
lesna

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain Bukhoor Bormi