Al Haramain Excellentparfumska voda za ženske

Al Haramain Excellent parfumska voda za ženske
Al Haramain Excellent parfumska voda za ženske
Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.
Poškodovana embalaža
100 ml
17,91

Koda: AHR02565 | 2 kos na zalogi

Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.

1
DPD
torek 18. 8. 2020

Opis parfuma Al Haramain Excellent
Sestava

Parfumska voda Al Haramain Excellent je dinamična in hkrati skrivnostna dišava, ki bo okoli vas ustvarila neobičajno privlačno avro.

  • lesna aromatična dišava
  • za čutno žensko
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
začimba, lesne note
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain Excellent