Al Haramain L'Aventureparfumska voda za moške

3×
Al Haramain L'Aventure parfumska voda za moške
Al Haramain L'Aventure parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
55,50

Koda: AHR0325 | Na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo parfums15si in kakršnokoli dišavo kupite s 15-% popustom. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 15. 4. 2020

Opis parfuma Al Haramain L'Aventure
Sestava

Kjerkoli že se odvija vaša življenjska pustolovščina, po zaslugi prave dišave se lahko vedno počutite odlično. Parfumska voda za moške Al Haramain L’Aventure vam da iskro in potrebno samozaupanje, s katerim se boste tudi v ekstremnih situacijah brez težav znašli.

  • sveža, sadna dišava
  • za akcijskega moškega z željo po pustolovščinah
  • primerna za vsak dan

Sestava dišave
Na začetku prevlada svežina citrusov, ki jo tvorita limona in bergamot. Smola elemi daje uvodu dišave rahlo grobost in eteričnost. Nato začutite šopek iz jasmina, kombiniran s šmarnico in vonjem lesa. Na koncu dišave boste enostavno prepoznali topel pačuli, pomešan s čutnimi, izrazitimi toni ambre in mošusa.

Zgodba dišave
Kockasta steklenička dišave Al Haramain L’Aventure je izdelana iz elegantne kovine, ki poudarja izbranost. Filozofija blagovne znamke, ki deluje že od leta 1970, je vera v sposobnost dišave, da izzove čustva, hrepenenja in spomine.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, limona, elemi
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, lesne note, šmarnica
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, mošus, pačuli
Vrsta dišave
sadne

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain L'Aventure