Al HaramainMadinah parfumirano olje uniseks

1×
Al Haramain Madinah parfumirano olje uniseks
Al Haramain Madinah parfumirano olje uniseks
15 ml
13,41

Koda: AHR0165 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Al Haramain Madinah
Sestava

Pustite se ponesti v daljne orientalske dežele, kjer je v zraku čutiti dišavo eksotičnih začimb, kjer je slišati ritmično glasbo in kjer od zlatega okrasja kar slabi vid. Parfumirano olje Al Haramain Madinah bo očaralo vaše čute s toplo dišavno sestavo s pridihom razkošja.

  • orientalska dišava
  • cvetlična dišava
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • uniseks – za moške in za ženske

Sestava

Sestava
vrtnica, žafran, jasmin, citrusi, sandalovina, orhideja
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain Madinah1