Al Haramain Mystique Hommeparfumska voda za moške

Al Haramain Mystique Homme parfumska voda za moške
Al Haramain Mystique Homme parfumska voda za moške
100 ml
18,60

Koda: AHR0095 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Al Haramain Mystique Homme parfumska voda za moške
| 1 kos | 18,60
DPD
sreda 18. 9. 2019

Opis parfuma Al Haramain Mystique Homme

  • orientalska dišava
  • cvetlična dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
bergamotka, elemi, pomaranča, sivka
Srčne note
cvet pomarančevca, jasmin, meta
Bazne note
les gvajaka, mošus, tobak
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain Mystique Homme

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!