Al Haramain Portfolio Imperial Oudparfumska voda uniseks

Al Haramain Portfolio Imperial Oud parfumska voda uniseks
Al Haramain Portfolio Imperial Oud parfumska voda uniseks
75 ml
195,00

Koda: AHR02893 | Na zalogi
1
DPD
petek 28. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Al Haramain Portfolio Imperial Oud
Sestava

Uniseks parfumska voda Al Haramain Portfolio Imperial Oud je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesno-orientalski
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
jantar, živalske note
Srčne note
ambranum, kadilo, mira
Bazne note
oud, mošus, pačuli
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Al Haramain

Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko najdete na tem področju.

Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

Recenzija Al Haramain Portfolio Imperial Oud