Alcina #ALCINA Stylestiling pasta za zelo močno utrjevanje

Alcina #ALCINA Style stiling pasta za zelo močno utrjevanje
Alcina #ALCINA Style stiling pasta za zelo močno utrjevanje
50 ml
9,45

Koda: ALC01409 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Alcina #ALCINA Style
Lastnosti

Vosek za lase Alcina #ALCINA Style popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.

Lastnosti:

  • enostavno ustvari želeno pričesko
  • posebej močno utrjevanje
  • dolgo obstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.

Lastnosti

Učinek
Fiksacija

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina #ALCINA Style